Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti | Ericsson Globe, Stockholm | 30 oktober 2019
BOKA BILJETT

Eros Ramazzotti har sedan debuten 1985 sålt över 60 miljoner album runtom i världen, varav mer än en miljon har sålts enbart i Sverige. Nu får kärlekssagan mellan Sverige och Eros ett helt nytt kapitel – 30 oktober 2019 kommer den italienska storstjärnan till Stockholm!

Ända sedan debuten ”Cuori Agitati” har Eros Ramazzotti varit en av Italiens största stjärnor. Men det stannade inte där. Internationella hits som ”La Cosa Mas Bella”, ”Otra Como Tu” och ”Cose Della Vita” etablerade honom även som en av Europas allra största artister. Här i Sverige tog vi tidigt den nasale italienaren med de svårslagna balladerna till våra hjärtan. Under 90-talet blev albumet ”Dove c’è musica” och ”Tutte storie” stora favoriter här och 2008 var Eros Ramazzottis samlingsalbum ”e²” den näst mest sålda skivan i Sverige.

Med konserten i Ericsson Globe 2009 bevisade Eros tydligt att kärleken var ömsesidig och nu återvänder han äntligen. 2019 ger Eros Ramazzotti sin första konsert i Sverige på tio år.

Sedan sist har Eros fortsatt att släppa högkvalitativa album och gett oss nya favoriter. 2015 kom vackra ”Perfetto” och 2017 samlades Eros alla fantastiska duetter och samarbeten med bland andra Tina Turner, Ricky Martin och Andrea Bocelli på skivan ”Duets”.

Nu är Eros Ramazzotti aktuell det nya albumet ”Vita Ce N’è”, så räkna med både nya och gamla favoriter då han kommer till Stockholm.

Om biljettköp till Eros Ramazzotti:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.com.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Ericsson Globe | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 645 - 1045 kr + serviceavgift

    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter