Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Eros Ramazzotti har sedan debuten 1985 sålt över 60 miljoner album runtom i världen, varav mer än en miljon har sålts enbart i Sverige. Nu har kärlekssagan mellan Sverige och Eros fått ett helt nytt kapitel – 30 oktober 2019 intog den italienska storstjärnan på nytt Stockholm under en utsåld konsert i Ericsson Globe!

Ända sedan debuten ”Cuori Agitati” har Eros Ramazzotti varit en av Italiens största stjärnor. Men det stannade inte där. Internationella hits som ”La Cosa Mas Bella”, ”Otra Como Tu” och ”Cose Della Vita” etablerade honom även som en av Europas allra största artister. Här i Sverige tog vi tidigt den nasale italienaren med de svårslagna balladerna till våra hjärtan. Under 90-talet blev albumet ”Dove c’è musica” och ”Tutte storie” stora favoriter här och 2008 var Eros Ramazzottis samlingsalbum ”e²” den näst mest sålda skivan i Sverige.

Med konserten i Ericsson Globe 2009 bevisade Eros tydligt att kärleken var ömsesidig. 2019 gav Eros Ramazzotti sin första konsert i Sverige på tio år.

Om biljettköp till Eros Ramazzotti:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor