Eric Nam

Eric Nam
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Även biljetter till den uppskjutna konserten 22 mars gäller till den här konserten

Eric Nam är den älskade koreansk-amerikanske artisten, låtskrivaren, och programledaren som tog vägen via det populära tv-programmet ”Star Audition: Birth of a Great Star 2” för att kickstarta sin karriär i Sydkorea. 4 juni kommer k-popfavoriten Eric Nam till Stockholm för en konsert på Arenan.

För Nam började allt med en YouTube-cover som blev viral. Efter att ha blivit en stor tv-favorit i Korea droppade han debutskivan ”Cloud 9” 2013. Sen dess har allting rullat på i rasande fart. Nya släpp. Programledare. King of Mask Singer. Samarbeten med stjärnor som Red Velvet, SOMI och KSHMR. Man Of The Year i GQ Korea. Utsålda konserter. Matshowen NAM NOMS. Ännu fler musiksläpp. Längs vägen har han blivit en av de populäraste kändisarna i Asien och den asiatiske soloartist som har turnerat mest i resten av världen.

Nu är det dags för nästa kapitel. Som nybliven independentartist har Eric Nam skapat ett nytt sound, som hörs på singeln ”I Don’t Know You Anymore” och äntligen får Nam Nation Sverige chansen att se k-popfavoriten live!

Om biljettköp till Eric Nam:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor