EPICA

EPICA
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

I den symfoniska metalvärdlen kretsar det mesta runt djärva idéer och hög standard, men få band har tagit den här bombastiska genren till sådana höjder som nederländska EPICA. Med ett fräscht och vitalt sound blev bandet uppmärksammade för 2003-års debutalbum ”The Phantom Agony”. I mötet mellan Simone Simons sång, bandets tyngd och låtarnas filmiska arrangemang uppstod EPICA’s storhet.

Sedan dess har bandet utvecklats och fått en allt högre status inom genren. Med höjdpunkter som den mörka, religiösa utforskning på ”The Divine Conspiracy” (2007), intensiva ”Design Your Universe” (2009), politiska ”Requiem For The Indifferent” (2012) och fram till 2014-års släpp av ”The Quantum Enigma” har de kommersiella framgångarna blivit allt större samtidigt som EPICA uppvisat en allt högre kreativ höjd.

Nu är EPICA aktuella med sitt mest ambitiösa släpp hittills – ”The Holographic Principle”.

Om biljettköp till EPICA:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor