Empress Of

Empress Of
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Empress Of är Los Angeles-födda Lorely Rodriguez som via bloggosfären fick ett genombrott med albumet ”Me” från 2015. Året därpå sjöng hon tillsammans med Blood Orange på en av 2016 års starkaste poplåtar, ”Best to You”. Först förra året släppte hon egen musik när hon byggde vidare på sina low-key syntpopbangers – den här gången med en mer inbjudande och kollektiv skapandeprocess. Steget från ”Me” till ”Us” är stor, där den senare är mer livlig, lekfull och omfamnade.

Empress Of räds inte sina rötter och låter spanskan snarare bli en krydda på låtar som ”Trust Me Baby” och ”When I’m With You”. Tillsammans med ett Khalid-samarbete har ytterligare dörrar öppnats för en artist i indiefåran.

Om biljettköp till Empress Of:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor