Emma Blackery

Emma Blackery
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med fem egenutgivna EP:s i ryggen och en ständigt växande fanskara står Emma Blackery verkligen på gränsen till ett bredare, internationellt genombrott. I mars klättrade hennes singel ”Dirt” högt på iTuneslistan hemma i Storbritannien och då hon kommer till Sverige i höst är Emma Blackery aktuell med sitt emotsedda debutalbum.

Brittiska Emma Blackery är en modern multistjärna. Den YouTube-kanal hon startade för att promota sin musik gjorde henne till en framgångsrik YouTuber och vloggare med miljonpublik. Längs vägen har hon även debuterat som bästsäljande författare och gjort humorsuccé, bland annat med en serie videos om ”Fifty Shades of Grey”, som hon senare tvingades plocka ner. Men hela tiden är det musiken som har stått i fokus för Emma.

2016 – efter att ha släppt den andra EP:n ”Distance” – åkte Emma Blackery ut på turné som support åt poppunkbandet Busted. Därefter har Emma gjort flera framgångsrika turnéer på egen hand och 2017 uppträdde hon på Wembley under Girl Guiding BIG GIG.

Kanske upptäckte du Emma Blackery för första gången då hennes låt ”Magnetised” användes vid presentationen av iPhone X eller så kanske du tillhör hennes 2,2 miljoner följare online. Kanske har du aldrig hört talas om henne förr. Oavsett vad kan du räkna med att höra mycket om och från Emma Blackery under de kommande åren.

I augusti 2018 släpptes debutalbumet ”Villains”.

Om biljettköp till Emma Blackery:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor