Electric Boys

ELECTRIC BOYS

Support: The Riven

28 OKTOBER: STOCKHOLM | DEBASER

BOKA BILJETT

Omtalade för sina liveframträdanden – nu intar det svenska och tongivande funkrock-bandet scenen igen.

Den originella 80-talsinstitutionen Electric Boys gav glans åt 80- och 90-talets rockscen. Med sin speciella och trendsättande funkrock-mix av groove, köttiga gitarriff och Beatles-inspirerad psykedelia. Bandets debut ”Funk-o-Metal Carpet Ride” från 1989 nådde framgångar både i Sverige och internationellt. Och på det följde intensivt turnerande och ett renommé som ett suveränt liveband.

Bandets första epok blev inte särskilt långvarig, 1994 upplöstes gruppen. När klockan slog mitten av 00-talet tog bandets före detta kärna, bestående av Conny Bloom och Andy Christell, steget in i det legendariska glamrockbandet Hanoi Rocks. Men så när 00-talet var på väg in i 10-talet så återförenades rockorkestern. Sedan dess har de plöjt fram i rock- och livevärlden som om det där uppehållet aldrig hade hänt.

Nu tar de sin tunga och svängiga bluesrock ut på vägarna.

Om biljettköp till Electric Boys:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Debaser | Stockholm

  Insläpp:

  Support: The Riven

  Biljettpris: 300 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter