Eagle-Eye Cherry

EAGLE-EYE CHERRY

24 FEBRUARI: GÄVLE | STORA GASKLOCKAN

BOKA BILJETT

Eagle-Eye Cherry gör succé i årets säsong av Så mycket bättre. Nu är det klart att han kommer till Gävle för en konsert i Stora Gasklockan.

1997 slog Eagle-Eye Cherry igenom med dunder och brak med sin allra första singel ”Save Tonight”, som blev en världshit. 1998 var låten den mest spelade i amerikansk radio och med drygt en halv miljard Spotify-streams är den en av de största svenska låtarna någonsin.

Fler skivor och omfattande turnéer följde innan Eagle-Eye valde att ta en paus från stress och rampljus. Efter ett besök i Nashville kom inspirationen tillbaka och 2018 gav han ut albumet “Streets of You”. I januari 2023 kom senaste albumet “Back on Track”.

Eagle-Eye Cherry har tidigare tillfrågats om att medverka i Så mycket bättre men det var först i år som alla planeter stod rätt och han tackade ja.

Om biljettköp till Eagle-Eye Cherry:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Stora Gasklockan | Gävle

    Insläpp:

    Biljettpris: 395 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter