Duran Duran

Duran Duran
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Duran Duran fortsätter att blicka framåt. De brittiska ikonerna har sålt över 100 miljoner skivor och haft smått sanslösa 18 hitsinglar i USA och 21 hemma i Storbritannien. De har vunnit i princip alla priser och utmärkelser som är värda att vinna samt varit tongivande i över 40 år. Men då de förra året släppte sitt femtonde album – ”FUTURE PAST” – visade de upp samma nyfikenhet och framåtanda som gjorde deras självbetitlade debut till en ögonblicklig klassiker.

På ”FUTURE PAST” samarbetade sångaren Simon Le Bon, keyboardisten Nick Rhodes, bassisten John Taylor och trummisen Roger Taylor med så vitt skilda personer som producentlegendaren Giorgio Moroder, Erol Alkan, Blurgitarristen Graham Coxon och det japanska bandet CHAI. Även vårt egna svenska popess Tove Lo spelade en viktig roll. Då hennes och Simon Le Bons röster möttes i den lysande duetten ”GIVE IT ALL UP” uppstod ett av 2021 års bästa ögonblick.

Efter att den efterlängtade konserten på Skansen 2020 fick ställas in är det äntligen, äntligen dags för de svenska fansen att få se Duran Duran live!

Om biljettköp till Duran Duran:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor