Duran Duran

Sommarkväll med Duran Duran | Skansen, Stockholm | 31 maj

BOKA BILJETT

Duran Duran har sålt över 100 miljoner skivor, haft 18 amerikanska och 21 brittiska hitsinglar, vunnit oräkneliga utmärkelser och priser och fortsätter att spela inför enorma publikhav världen över. Med deras ständiga fusion av konst, teknologi och mode, tillsammans med deras unika och smittande sound har sångaren Simon Le Bon, keyboardisten Nick Rhodes, bassisten John Taylor och trummisen Roger Taylor bevisat att de är tidlösa – alltid innovativa, för att ständigt ligga steget före.

Deras sista album, ”Paper Gods” från 2015, hyllades av både kritiker och fans och ses som deras bästa verk på mer än två decennier. Producerad av Mark Ronson och Nile Rodgers, tillsammans med Mr Hudson och Josh Blair, innehåller skivan samarbeten med Janelle Monáe, John Frusciante, Kiesza och Jonas Bjerre (från Mew.) Efter albumsläppet följde en tre år lång turné med utsålda arenor världen över.

Duran Duran är för närvarande i studion och arbetar med uppföljaren till ”Paper Gods” med flera spännande samarbeten. Detta är bandets femtonde studioalbum, och det planeras att släppas 2020, tillsammans med en serie av 40 spännande projekt och liveevenemang, för att fira deras långa och framgångsrika karriär.

SOMMARKVÄLL MED… är en helt ny serie av konsertupplevelser som kommer bjuda på några av sommarens bästa konserter i den tveklöst vackraste inramningen Stockholm har att erbjuda. Välkommen till en panoramavy över Sommarstockholm, god mat och dryck och ett gäng helt fantastiska artister på Sollidenscenen.

MAT- OCH DRYCKESPAKET

Värm upp inför konserten med kvällens huvudakt på bästa sätt – med en härligt somrig grillbuffé på Solliden. Vi erbjuder att redan nu boka plats på Solliden och få ta del av vår sommarbuffé och dryckespaket. Det går också fint att lägga till grillbuffé och dryckespaket vid senare tillfälle, men passa på – först till kvarn!

Om biljettköp till Duran Duran:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Skansen | Stockholm

  Insläpp:

  Åldersgräns: 13 år

  Insläpp: 18:00
  Happy Hour: 18:00 – 19:00

  Fler artister tillkommer till detta konsertdatum.

  Biljetter Biljetter