Duncan Laurence

Duncan Laurence
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Duncan Laurence tog världen med storm efter vinsten i Eurovision Song Contest 2019. Plötsligt rusade hans segerlåt ”Arcade” in på topplistor runtom i världen. Men vägen dit hade varit allt annat än spikrak.

Duncan växte upp i en liten stad i Nederländerna och beskriver hur musik var som en udda främling för invånarna där. Men det stoppade inte Laurence, som drogs mot musiken. Där fick han utlopp för de känslor och den kreativitet som bubblade inom honom. Musiken blev även hans trygga hamn – fri från mobbing och oförståelse.

Då Duncan Laurence 2020 fullängdsdebuterade med ”Small Town Boy” var det som en upprättelse för hans yngre jag. Det var nästa kapitel i en historia som – trots smärtsamma, uppgivna och ensamma passager – hade lett honom dit han är idag.

På ”Small Town Boy” samsas det storslaget atmosfäriska med det vackert återhållsamma på ett perfekt vis. Musiken blir fonden mot vilken Duncan visar upp sin styrka som både berättare och sångare, då han friktionsfritt rör sig mellan det kraftfulla och ömsint falsett.

Det är tydligt att ”Arcade” bara var början. Nu är Duncan Laurence redo att befästa sin ställning som storstjärna in the making.

Om biljettköp till Duncan Laurence:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor