Duckwrth

Duckwrth
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Duckwrth har mutat in sig som ett av de mest visionära namnen inom den nya, amerikanska hiphopscenen. Hans ärliga, direkta och avväpnade anslag, i kombination med en enorm liveenergi, har gett honom hyllningar och uppmärksamhet runt om i världen.

Efter att ha mjukstartat karriären och fått en lokal kultstatus via YouTube-släpp och en rad mixtapes breddade Duckwrth inspirationspaletten under en sejour i New York, där han bland annat släppte ”Nowhere” – det uppmärksammade samarbetet med The Kickdrums. Efter att ha flyttat tillbaka till Los Angeles började han mejsla fram debutalbumet ”I’M UUGLY”.

På 2016-års debutalbum ”I’M UUGLY” visade Duckwrth upp en genreöverskridande och gränsbrytande mix som hade mer gemensamt med klassiska OutKast- och N.E.R.D.-släpp än med den samtida hiphopscen som har vuxit fram på SoundCloud. Med uppföljaren – mixtapen ”an XTRA UUGLY mixtape” – tog han allting ytterligare ett steg, genom att sätta ihop ett eklektiskt och träffsäkert kollage baserat på hiphop, urban, rock, funk och soul kantad av såväl gitarrer som fioler. Och i kölvattnet av det smittsamma spåret ”MICHUUL” breddades det internationella intresset för Duckwrth ytterligare.

Nu är Duckwrth aktuell med singeln ”FALL BACK”, som visar att hans fantastiska formkurva fortsätter att peka uppåt. Med ena benet i underjorden och det andra på mainstreamstationernas spellistor står han på gränsen till det bredare genombrottet.

Om biljettköp till Duckwrth:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor