Dotan

Dotan
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efter att ha spelat över 100 småspelningar hemma i vardagsrumet för att övervinna hans scenskräck kände Dotan sig till sist redo att släppa debutalbumet ”7 Layers”, som gavs ut på nyårsafton 2014. Sedan tog allting en enorm fart.

Med draghjälp av hitsinglarna ”Home” och ”Hungry” sålde albumet ”7 Layers” dubbel platina på hemmaplan och plötsligt var den nederländske singer/songwritern Dotan ett internationellt fenomen. Hans låtar erövrade fans runt om i världen och hördes i TV-serier som ”The 100”, ”Pretty Little Liars” och ”The Originals”. De enorma framgångarna följdes upp av en stor USA-turné tillsammans med Ben Folds under 2016.

Nu har Dotan landat och återvänt till platsen där allting började – hans vardagsrum. Där har han laddat om och spelat in nytt material. Med det i ryggen åker Dotan nu ut på en ny turné. Den här gången är förutsättningarna helt annorlunda: Inget stort band eller stora arenor. Det är bara Dotan och hans gitarr i en intim inramning.

Om biljettköp till Dotan:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor