Dopelord

DOPELORD

20 MAJ: STOCKHOLM | BAR BROOKLYN

BOKA BILJETT

Beväpnade med ett tungt anslag och hypnotiska tongångar har polska Dopelord ända sen starten i Lubin 2010 tagit med sina lyssnare på en resa genom mörka och suggestiva landskap. Tänk dig ett soundtrack till en okänd skräckfilm, där doom möter stoner. Där skräckfilmens mörka världar, blandas med en psykedelisk 70-talskänsla.

Dopelords musik är en odyssé genom skräck, ockultism och drogernas förrädiska dimridåer, där varje riff och varje trumsolo är som en liten ritual i sig. Med influenser från både 70-talets psykedeliska rock och moderna doomakter som Electric Wizard, är Dopelord ett band som förvandlar sina liveframträdanden till en snudd inpå transcendent upplevelse.

Med Piotr Zin, Grzegorz Pawlowski, Pawel Mioduchowski och Piotr Ochocinski vid rodret styr Dopelord nu sin skuta till Stockholm och Bar Brooklyn.

Om biljettköp till Dopelord:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Bar Brooklyn | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 250 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter