dodie

dodie
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Charm, värme, engagemang och fantastiskt bra låtar har gjort den brittiska singer/songwritern dodie till en älskad sensation på bägge sidor Atlanten.

Likt så många andra nya artister började hon på YouTube. Som 16-åring laddade hon upp heminspelade ukulele- och pianocovers på allt från Adele och Regina Spektor till The Pogues, varvat med egna låtar och öppenhjärtliga vloginlägg. Längs vägen har fanskaran vuxit och sju år senare har dodie miljontals personer som följer henne.

2016 släpptes debut-EP:n ”Intertwined” på dodies egna skivbolag. Den tog sig in på topplistorna såväl hemma i Storbritannien som i USA och Australien. Fjolårets uppföljare ”You” toppade de framgångarna och nådde bland annat en sjätteplats på den brittiska albumlistan. Samtidigt har dodie blivit en allt större liveartist – i Storbritannien har hennes turnéer sålt slut på bara några timmar.

Trots att enormt mycket har hänt sen dodie laddade upp det där allra första klippet från ett ostädat sovrum med en stor chokladkartong i förgrunden, är hon fortfarande samma fantastiska personlighet. Hon blandar allvar med avväpnande humor och maskerar inte det ibland jobbiga. Men framför allt levererar hon enormt fina låtar.

Om biljettköp till dodie:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor