DJ Shadow

DJ Shadow
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ända sedan hans debutalbum ”Endtroducing” vände upp och ner på både den samtida dans- och hiphopscenen har DJ Shadow varit en av dj-världens mest respekterade och hyllade personer. Genom att kombinera lysande teknik med samplingsperfektion och musiknörderi på hög nivå var DJ Shadow, eller Josh Davis som han egentligen heter, med och definierade hur den andra halvan av 90-talet lät.

Förra året fyllde ”Endtroducing”, som bland annat har hyllats som 90-talet bästa album och en av de senaste 50 årens viktigaste skivor, 20 år. Då passade DJ Shadow även på att släppa hans femte fullängdare ”The Mountain Will Fall”, där han samarbetade med bland andra Run The Jewels.

”The Mountain Will Fall” tog sig hela vägen upp till den amerikanska danslistans förstaplats och befäste DJ Shadows plats som kreatv banbytare.

Om biljettköp till DJ Shadow:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor