DJ Shadow

DJ Shadow
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Josh Davis – aka DJ Shadow – är känd för sin tekniska samplingsperfektion kombinerat med musiknörderi på hög nivå och har varit aktiv i över 30 år. Han satte igång redan i slutet på 1980-talet och ända sedan det stilbildande debutalbumet ”Endtroducing” från 1996 vände upp och ner på både den dåtida och samtida dans- och hiphopscenen har DJ Shadow varit en av dj-världens mest respekterade och hyllade personer. Faktum är att ”Endtroducing” så småningom kom med i Guiness Rekordbok som det första helt samplade musikalbumet. Han är även känd för sin enorma skivsamling, upp emot 60 000 skivor finns i hans ägo.

Genom att kombinera just teknik med samplingsperfektion och musiknörderi på hög nivå var DJ Shadow med och definierade samt lade grunden för hur hela genren låter idag.

Dessutom fortsätter han att vara aktuell. Så sent som hösten 2019 kom albumet ”Our Patethic Age”. Ett album han själv beskriver som sitt största och mest ambitiösa album någonsin.

Om biljettköp till DJ Shadow:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor