Disney100: The Concert

DISNEY100: THE CONCERT

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Disney firar 100 år med den nya konsertföreställningen Disney100: The Concert. Gör dig redo för en magisk kväll med det mesta av det bästa från Disneys låtskatt, dessutom bjuds det även på utvalda klassiker från Pixar, Star Wars och Marvel.

Nassim Al Fakir och Annika Herlitz känner vi båda från de svenska rösterna i ”Frost” och John Lundvik gjorde en strålande insats som Simba i nyversionen av ”Lejonkungen”. Nu dyker de upp som gäster i Disney100: The Concert – Nassim som kvällens värd och Annika som solist. Även den hyllade sångerskan Malena Tuvung kommer att framträda.

Föreställningen varvar svenska och engelska. Legendariska filmscener kommer att visas på en enorm skärm samtidigt som den fantastiska musiken framförs av en stor orkester, sångare, dansare och kvällens inbjudna stjärnsolister. Det blir en fantastisk helhetsupplevelse.

Konsertserien Disney in Concert har förtrollat fans runtom i världen sedan 2016. Den nya specialversionen av konserten presenteras som en del av Disney’s 100-årsjubileum, och kommer att bjuda på en oöverträfflig fest för att fira 100 år av äventyr, 100 år av känslor och 100 år av Disneys musikaliska magi.

Om biljettköp till Disney100: The Concert:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor