Disney100: The Concert

Disney100: The Concert

19 OKTOBER: STOCKHOLM | AVICII ARENA

BOKA BILJETT

Den helt nya konsertföreställningen Disney100: The Concert kommer till Avicii Arena i Stockholm den 19 oktober 2023 för att fira Disneys 100-årsjubileum.

Showen kommer bland annat att innehålla de bästa låtarna från filmer som Skönheten & Odjuret, Mary Poppins och Encanto och utvalda klassiker från Pixar, Star Wars och Marvel. Legendariska filmscener kommer att visas på en enorm skärm samtidigt som den fantastiska musiken spelas av Hollywood Sound Orchestra tillsammans med inbjudna stjärnsolister. Det blir en magisk helhetsupplevelse.

Sedan The Walt Disney Company grundades 1923 har dess hjältar och hjältinnor förkroppsligat fantasi, magi, stora känslor och drömmar i fascinerande världar till toner av fantastisk och många gånger prisbelönt musik.

Oavsett om låtarna har framförts under vattnet eller på öppet hav, långt ut i universum eller hemma i barnkammaren har soundtracken till Disneys berättelser gått rakt in i hjärtat och berört generation efter generation.

Konsertserien Disney in Concert har förtrollat fans runtom i världen sedan 2016. Den nya specialversionen av konserten presenteras som en del av Disney’s 100-årsjubileum, och kommer att bjuda på en oöverträfflig fest för att fira 100 år av äventyr, 100 år av känslor och 100 år av Disneys musikaliska magi.

Disney100: The Concert kommer till Stockholm och Avicii Arena den 19 oktober 2023.

Om biljettköp till Disney100: The Concert:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Avicii Arena | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: Från 545 kr + avgifter
    Ingen åldersgräns. Rekommenderad ålder från 6 år.

    Biljetter Biljetter