Diskopunk

Diskopunk | Hus 7, Stockholm | 18 december
BOKA BILJETT

OM VACCINTYG:

Den här konserten påverkas av rådande restriktioner gällande vaccinintyg för konsertbesökare över 18 år. Ta med ditt vaccinintyg och var ute i god tid, då inpasseringen kan ta något längre tid än vanligt. Dessa restriktioner kan komma att ändras.
SKAFFA DITT VACININTYG HÄR

Diskopunk debuterade 2016 och har sen dess spridit sin övertända liveakt och arsenal av mördarhits runt Europa. De beskriver sig själva som ett dekigt ABBA som blandar friskt mellan dans, post-punk, pop & rock’n’roll för att landa i ett landskap mellan underground och yttre rymden. Full on boogie beskriver live akten bäst där ursinnigt dansande, megalomant domderande och känslosvallande kaos binder ihop gruppen med publiken i en eldig romans.

Med en drös av singlar och en EP i bagaget är det dags för Diskopunk att släppa sin debutskiva ”Filthy Boogie” 2022.

Om biljettköp till Diskopunk:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Billetto.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Hus 7 | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 200 kr

    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter