Dirty Honey

Dirty Honey
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Dirty Honey skrev historia hösten 2019. Deras drivna ”When I’m Gone” plockades upp av allt fler radiostationer. Plötsligt var de det första osignade bandet någonsin att toppa amerikanska Billboards Mainstream Rock-lista. Sedan dess har allt rullat på ännu snabbare.

Revolver har listat dem som ”Top 5 Bands Most Likely to Breakout in 2020” och Rolling Stone Magazine har hyllat bandet för deras liveenergi. Uppföljarsingeln ”Rolling 7s” blev en Topp 15-hit och de har bokats till flera tunga sommarfestivaler. Längs vägen har de dessutom fått fans som Guns N’ Roses, Slash & the Conspirators och The Who, som alla har handplockat Dirty Honey som öppningsakt till deras konserter. Inte illa för ett band som bildades så sent som 2017 och som fortfarande är osignade.

Geografiskt kommer Dirty Honey från Los Angeles och musikaliskt är de sprungna ur riffdriven klassisk rock med drag av Aerosmith och Led Zeppelin. Själva siktar de mot att ta sig upp på samma nivå som The Black Keys och AC/DC. Och de är redan nu på god väg dit.

Om biljettköp till Dirty Honey:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor