Denzel Curry

Denzel Curry + Support: IDK | Debaser Strand, Stockholm | 8 december
BOKA BILJETT

Denzel Curry har uppgraderat och uppdaterat. Den Floridabaserade rapparens tredje album ”TA13OO” är både hans mest ambitiösa och imponerade släpp hittills.

Efter att ha släppt mixtapes sen 16-årsåldern och uppmärksammats av bland andra OFWGKTA-hjälten Earl Sweatshirt klev Denzel Curry ut i det starkare strålkastarljuset när han 2013 albumdebuterade med ”Nostalgic 64”. Två år senare droppade han anthemet ” Ultimate”, innan han toppade allt med album nummer två – ”Imperial” – 2016.

Sedan dess har Curry varvat singlar och EP:s, intagit Coachella samt staplat miljontals streams med Juicy J-samarbetet ”Too Many”. Men spolar vi fram till nutid hamnar allt det där i skuggan av ”TA13OO”.

”TA13OO” är en skiva i tre akter – Light, Gray och Dark. Anförd av singlarna ”Percs”, ”Sumo” och ”Clout Cobain” visar ”TA13OO” upp Denzel Currys enorma bredd, både som precisionsrappare och textförfattare. Med ”TA13OO” i ryggen kommer Curry till Stockholm för att ta över Debaser Strand 8 december.

Om biljettköp till Denzel Curry:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim samt Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Debaser Strand | Stockholm

  Insläpp:

  Support: IDK

  Biljettpris: 225 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år (20 år vid köp i dörren)

  Biljetter Biljetter