Deerhunter

Deerhunter
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

När Bradford Cox, bandets karaktäristiska frontfigur, formade Deerhunter i början av 00-talet experimenterade de med lo-fi-produktioner. Åtta album in i karriären har den här planetens mest experimentella rockband ännu inte slagit rot.

På nya albumet ”Why Hasn’t Everything Already Disappeared?”, deras poppigaste hittills, söker de fortfarande svar som mänskligheten ej listat ut. Mörka teman hänger som ett draperi över en ljudbild som i Deerhunters diskografi känns både lättsamma och direkta. Kanske är det också precis vad som behövs för att klara av den ovisshet vi står inför.

Det mest ofattbara i det hela är inte hur långt de pushat sina musikaliska gränser, det är att Sverige inte fått avnjuta ett av 00-talets stora indieband på snart ett decennium. Därför känns det extra kul att välkomna Deerhunter med sprudlande ny musik till Göteborg.

Om biljettköp till Deerhunter:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor