Death Grips

Death Grips
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Death Grips – bestående av trummisen Zach Hill, keyboardisten Andy Morin och rapparen Stefan ”MC Ride” Burnet – är själva definitionen av genreöverskridande musik. Deras experimentella käftsmäll till hiphop är lika mycket punk och spoken word som industri, men framförallt är det samma energi och frenesi som de svettigaste av hardcore-spelningar.

Det är i livesammanhang som trion exploderar, på scen kan nämligen allt hända. Det är också just det som kännetecknat bandets oförglömliga spelningar. Vi minns alla den där kvällen på Way Out West för några år sedan. Med en ännu större fanbase, fler album i ryggen och ljudbilder som får sirener att framstå som vaggvisor är det dags att skruva upp volymen igen.

Om biljettköp till Death Grips:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor