Death Grips

Death Grips + Black Lips + Jessica Winter
Mosebacketerrassen, Stockholm | 2 juni

BOKA BILJETT

Death Grips – bestående av trummisen Zach Hill, keyboardisten Andy Morin och rapparen Stefan ”MC Ride” Burnet – är själva definitionen av genreöverskridande musik. Deras experimentella käftsmäll till hiphop är lika mycket punk och spoken word som industri, men framförallt är det samma energi och frenesi som de svettigaste av hardcore-spelningar.

Det är i livesammanhang som trion exploderar, på scen kan nämligen allt hända. Det är också just det som kännetecknat bandets oförglömliga spelningar. Vi minns alla den där kvällen på Way Out West för några år sedan. Med en ännu större fanbase, fler album i ryggen och ljudbilder som får sirener att framstå som
vaggvisor är det dags att skruva upp volymen igen.

Uppträder gör även:

Black Lips/

Garagerockarna Black Lips gör även de en efterlängtad Sverigespelning. Kvartetten från Atlanta hör till genrens pionjärer där skitiga gitarrer, solkyssta melodier och psykedeliska influenser kokas ned till oemotståndlig dekadens. Singlar som ”Bad Kids” och boogie-klingande ”Veni Vedi Vici” har redan nått kultstatus i garage- och punkkretsar. Och de som sett Black Lips vet också att de är ett av världens bästa liveband.

Jessica Winter/

Jessica Winter är fortfarande en opolerad diamant, men som hon glimrar. Från en studio i Brixton förenar hon Skepta med Barbara Streisand. Det är beats, cloud rap, techno och grime som varvas i en mixer. Ut kommer Jessica Winter, en ny musikalisk kraft som knappt presenterat sig, men som redan gjort utsålda spelningar i både Berlin och Paris. Nu är det dags att addera Stockholm.

Om biljettköp till Death Grips:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Mosebacketerrassen | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 425 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Slutsålt Biljetter