Deafheaven

Deafheaven & Inter Arma | Pustervik, Göteborg | 17 september
BOKA BILJETT
Deafheaven & Inter Arma | Kraken, Stockholm | 19 september
BOKA BILJETT

Deafheaven och deras mix av black metal-estetik, shoegaze och post-rock överrumplade de flesta som kom inom räckhåll för debutalbumet ”Roads to Judah”. Skivan hamnade på årsbästalistorna hos bland andra Pitchfork och bandet kröntes till en av 2011-års bästa nykomlingar.

Sju år och två album senare är Deafheaven ett fenomen, älskat av såväl kritiker som den ständigt växande fanskaran. Albumen ”Sunbather” och ”New Bermuda” räknas av många som moderna klassiker. Knappt tre år efter släppet av den sistnämnda skivan är bandet aktuella med det nya albumet ”Ordinary Corrupt Human Love”.

”Ordinary Corrupt Human Love” har tagit sin titel Graham Greens roman ”The End of the Affair” och skivans förstasingel ”Honeycomb” refererar till den argentinska författaren Julio Cortázar. Något som skvallrar om att Deafheaven spänt den textmässiga bågen ännu högre den här gången.

Deras fjärde fullträff på lika många försök består bland annat av psykedeliska lager av sång, klassiska rockriff och jazziga percussions – allt i samma form av oemotståndliga röra som alltid har varit Deafheavens starkaste varumärke.

Inter Arma följer med Deafheaven som main support under deras kommande Sverigespelningar.

Om biljettköp till Deafheaven:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Pustervik | Göteborg

  Insläpp:

  Main support: Inter Arma

  Biljettpris: 295 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Kraken | Stockholm

  Insläpp:

  Main support: Inter Arma

  Biljettpris: 295 kr + avgifter

  Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

  Biljetter Biljetter