Daze

Daze presents:

Vegedream
Fållan, Stockholm | 28 maj

DJ’s: Assia Trestreck | Håll Käften Och Dansa | ALFA | Roody | DJ Chris | Hallex Berry

20-03

Live från ca 22:30
Support: Slim Prince
Dansshow med Femme Fatale Selection
VEGEDREAM

Festen fortsätter till 03

BOKA BILJETT

Daze är vårt nya klubbkoncept. Vi inleder storstilat med det franska afrobeatfenomenet Vegedream live under premiärkvällen på Fållan 28 maj. Dessutom adderar vi en imponerande dj-uppställning. Ladda för en grym helkväll. Vi öppnar 16:00 och kör ända till 03:00. Ju tidigare du köper biljett, desto bättre pris får du. Slå till direkt!

Vegedream är en fransk artist med ivorianskt ursprung. Som ledare för gruppen La Synesia blev han ett fenomen på hemmaplan sommaren 2018. Låten ”Ramenez la coupe à la maison” (Ta hem cupen) blev nationens ledmotiv då herrarna tog guld i fotbolls-VM. Låten toppade den franska singellistan och blev en internationell hit, som även nådde platinastatus i Sverige.

Musikaliskt plockar Vegedream inspiration av allt från Justin Timberlake till Christine and the Queens. Inspirationskällor som förvandlas till en snygg mix av rap, r&b och afropop.

Efter att ha släppt sin första mixtape 2018 har Vegedream varit högproduktiv och gett ut ytterligare två album samt radat upp spännande samarbeten. Nu är han aktuell med en imponerande singelsvit, som har släppts under 2021-2022.

Om biljettköp till Daze presents Vegedream:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor