Davido

DAVIDO

DJ’s: DJ LV | Oumu | MissDJ
Dance showcase: Femmefataleselection & Ambraandela

23 SEPTEMBER: STOCKHOLM | B-K

KONSERTEN SKJUTS UPP

UPPSKJUTEN KONSERT:
Delar av Davidos kommande Europaturné har skjutits upp – däribland konserten i Stockholm. Det blir alltså ingen konsert med Davido i Stockholm 23 september.

Så fort ett nytt datum för konserten i Stockholm har bekräftats kommer mer info. Redan sålda biljetter kommer att vara giltiga till det nya datumet.

Davido har verkligen cementerat sin position som en global superkraft inom musiken. Albumet ”Timeless”, som släpptes i mars, har legat topp tio i USA, Storbritannien och Nigeria. Samtidigt har singeln ”Unavailable” blivit en stor hit – både på listorna och på TikTok. I slutat av sommaren återvänder Davido till Sverige. 23 september spelar han på B-K i Stockholm. Det blir sommarens stora avslutningsfest!

David Adedeji Adeleke föddes i USA, men växte upp i Nigeria. Och som Davido har han varit en förgrundsfigur i den våg som har sammanfogat resten av världen med afrobeats – och vice versa. 2019 slog han rekord med hitsinglarna “If”, “Fall” och “FIA”. Det bidrog starkt till afrobeats stora populäritet i USA. Av bara farten fick Davido dessutom ta emot en rad priser priser och nomineringar.

Då Davido i mars släppte sitt fjärde album, ”Timeless, streamades han över 133 miljoner gånger under den första veckan – ett nytt rekord för en afrikansk artist. “Timeless” blev Davidos största listframgång, hittills. Den debuterade som #2 på Billboards World Music-lista och producerade omgående tre hitsinglar: den populära TikTok-låten “Unavailable”, “Over Dem” och “Feel”.

Efter att bland annat ha genomfört dubbla utsålda konserter på O2 Arena, headlinat AfroNation samt avslutat fotbolls-VM 2022 inför över 250 miljoner tittare har Davido nu siktet inställt på Stockholm och B-K. Räkna med en riktigt het kväll.

Om biljettköp till Davido:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor