Danny Brown

Danny Brown | Debaser Strand, Stockholm | 23 mars
UPPSKJUTET

ANGÅENDE CORONAVIRUSET:
Danny Brown har tvingats skjuta upp sin turné på grund av Coronautbrottet.

Vi letar efter möjligheter till ett nytt konsertdatum längre fram och hoppas kunna presentera det inom kort. Tills vidare är din redan köpta biljett giltig till det nya datumet.

Danny Brown är inte bara en av den amerikanska hiphopscenens mest udda artister – han tillhör även de mest hyllade.

Efter att ha släppt flera mixtapes kom karriären igång 2010, då Danny landade ett skivkontrakt och släppte debutalbumet ”The Hybrid”. Men det dröjde till 2012 års kritikerhyllade uppföljare ”XXX” innan det större erkännandet kom och Danny Brown blev ett namn att räkna med.

Året därpå kom albumet ”Old”. ”Old” klättrade hela vägen upp till plats 18 på Billboard Top 200 – något som inte händer varje dag för artister från den alternativa hiphopscenen.

På det senaste albumet ”uknowhatimsayin¿” som kom i slutet av 2019, har Danny teamat upp med legendariske Q-Tip från A Tribe Called Quest. Och här får Danny Browns komiska ådra stå i rampljuset.

Om biljettköp till Danny Brown:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor