Dan Owen

Dan Owen | Obaren, Stockholm | 26 september
FRI ENTRÉ

Dan Owens historia började tidigt – redan som 15-åring kunde han hänföra publiken med sina laddade bluescovers. Men då en fanfilmad tolkning av Bob Dylans “Ballad Of Hollis Brown” laddades upp på Reddit tog allt en oväntad fart för Dan Owen. Plötsligt hörde Mick Fleetwood från Fleetwood Mac av sig och ville bli hans mentor, medan Ellen DeGeneres ringde upp och undrade om Dan ville vara med i hennes talkshow.

Sedan dess har Dan Owen skämt bort oss med de enormt starka singlarna “Made To Love You”, “Icarus”, “Hideaway”, “Moonlight” och “What Is A Man”. Men egentligen var det tänkt att Dan skulle jobba med musik på ett helt annat sätt: Han ville bli snickare och tyckte att han hade landat drömjobbet då han blev erbjuden en tjänst hos gitarrmakaren Patrick James Eggle. Men ödet ville annorlunda och efter en olycka i verkstaden började Dan istället satsa helhjärtat på den egna musiken.

17 augusti släpps debutalbumet “Stay Awake With Me” och med det i ryggen kommer Dan Owen till Stockholm för en konsert på Obaren.

Om biljettköp till Dan Owen:

Den här konserten har fri entré.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Obaren | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: Fri entré

    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter