Dan Mangan

Dan Mangan
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Dan Mangan är den kanadensiske musikern och låtskrivaren som de senaste 15 åren har dominerat hemlandets musikscen. Han är den hyllade singer/songwritern som har blivit tvåfaldigt JUNO Award-prisad. Dessutom har han delat scen med bland andra Father John Misty, Mumford & Sons, Broken Social Scene och The Walkmen.

Det är inte bara Mangans musik, men också hans passionerade personlighet som träffar många musikälskare rakt i hjärtat.

2018 såg Mangans efterlängtade femte album dagens ljus. Skivan ”More or Less” är starkt influerad av Mangans faderskap. Det handlar om födelse och på sätt och vis även återfödelse.

”More or Less” är producerat av Drew Brown (Radiohead, Beck, Blonde Redhead, Charlotte Gainsbourg) och Simone Felice (The Lumineers, Bat For Lashes) och plattan bjuder på singlarna “Troubled Mind”, “Fool For Waiting” och “Just Fear”.

Om biljettköp till Dan Mangan:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor