Dagny

Dagny
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Med en debutsingel som premiärspelades av Zane Lowe på Beats 1 och omedelbart lyftes fram av bland andra The Line of Best Fit lade den Londonbaserade norskan Dagny grunden för något som kan bli precis hur stort som helst. Responsen på den suveräna popsingeln ”Backbeat” blev enorm och tidigare i somras följde Dagny upp framgångarna från 2015 genom att släppa Børns-samarbetet ”Fool’s Gold”.

Nyligen uppträdde Dagny på både Way Out West och Øyafestivalen och nästa gång hon gör en festivalturné kommer hon nog att inta de större scenerna. För även om hon än så länge bara har hunnit släppa två singlar börjar Dagny allt mer kännas som Nordens nya popstjärna.

Om biljettköp till Dagny:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor