Cyhra

Cyhra
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Cyhra slog knockout med 2017-års debutalbum ”Letters To Myself”. Låten ”Karma” blev en omedelbar publikfavorit och skivan fick strålande recensioner. Rockbladet gav ”Letters To Myself” full pott, medan GAFFA utsåg den till ”Den stora återkomsten”.

Som en av In Flames tre originalmedlemmarna var Jesper Strömblad med och satte Göteborg på metalvärldskartan. Hans snygga harmonier och mäktiga riff var ett av de starkaste vapnen då In Flames gick från undergroundvegetationen till att bli världsstjärnor. Nu är Strömblad äntligen tillbaka i en ny inramning.

I Cyrha ingår, förutom Jesper Strömblad, även Jake E (ex-Amaranthe), Euge Valovirta (ex-Shining) och Alex Landenburg (Luca Turlli’s Rhapsody). Med en energi som tycks vara outsinlig visar dessa veteraner var skåpet ska stå och sätter press på alla som vill hävda sig inom den moderna metalscenen.

Melodiös metal + grymma låtar + strålande musiker gör Cyhra till en svårtrumfad debutant, som bör upplevas live.

”Ingen plastighet eller vardagsmat utan istället känslosamt, vitalt och spännande.” – GAFFA, 5 av 6

Om biljettköp till Cyhra:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor