Current Joys

Current Joys
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Current Joys är Nicholas Rattigan. Att hans debut var inspelad och släppt bara ett halvår efter att projektet föddes säger det mesta. Anslaget är direkt, produktionen är avskalad, inspelningarna är hemmagjorda och tankarna får flöda fritt.

Med en hög utgivningstakt och lo-fi-osande indiepärlor som ”New Flesh” och ”Kids” har Current Joys byggt upp ett internationellt renommé och det dröjde inte länge innan han började sälja ut såväl klubbar hemma i USA som Europaturnéer. Men efter att på fem år ha släppt sex album blev det ovanligt tyst från Nicholas efter 2018 års skiva ”A Different Age”.

Då Rattigan 2021 avtäckte det nya albumet ”Voyager” hade mycket förändrats. Heminspelningarna hade bytts ut mot studioinspelningar och den här gången hade Rattigan tagit hjälp av andra musiker, istället för att spela alla instrument själv.

Resultatet blev ett mer atmosfäriskt sound, som fick möjlighet att breda ut sig ordentligt. Men även om ”Voyager” innebar att de skitigaste inslagen från Current Joys tidigare alster hade putsats upp ordentligt hade en sak inte förändrats – Nicholas Rattigans enorma talang för att förmedla känslor träffar fortfarande lika direkt och pricksäkert.

Om biljettköp till Current Joys:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor