Corroded

Corroded
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efter fem års väntan avtäckte det svenska hårdrocksbandet Corroded deras efterlängtade fjärde album ”Defcon Zero” och nu väntar en Europaturné. Turnén inleds med konserter både i Stockholm Göteborg.

Den amerikanska beredskapsskalan Defcon löper som bekant från fem till ett, där Defcon One är absolut högsta beredskap. Då Corroded fem år efter albumet ”State of Disgrace” äntligen återvände med nytt material var de tvungen att omdefiniera hela skalan. Resultatet blev ”Defcon Zero”. På ”Defcon Zero” var soundet hårdare, samtidigt som de melodiösa partierna hade tillåtits att ta större plats. Skivan blev en omedelbar favorit för både gamla och nya Corrodedfans.

Även om det tog fem år mellan de två senaste skivsläppen har det aldrig varit helt tyst kring Corroded. Bandet, som har fått ett enormt genomslag via ledmotiv i både ”Robinson” och ”Battlefield”, har genom ihärdigt gigande hållit sig ständigt aktuella. Med ”Defcon Zero” briserade allt.

I februari inleder Corroded den kommande Europaturnén med två Sverigespelningar, innan de på nytt intar resten av kontinenten.

Pressröster om Defcon Zero:
”Inga tveksamheter, utan pang på bara, som en riktig käftsmäll.” – Rockbladet
”There is not a weak track on this record” – Metal Temple
”This is an awesome album” – Rock’N’Load

Om biljettköp till Corroded:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor