Conor Maynard

Conor Maynard
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Conor Maynard är den fantastiska artisten, låtskrivaren, producenten, YouTube-stjärnan och skådisen från Brighton som slog igenom då han 2011 först nominerades och sen även vann prestigefyllda MTV’s Brand New for 2012 Award i tuff konkurrens med bland andra Lana Del Rey. När han året efter släppte debutsingeln ”Can’t Say No” gick han från att vara coveruppladdande stjärna på YouTube till att även ta över topplistorna.

”Can’t Say No” gick in som tvåa på den brittiska singellistan våren 2012 och fyra månader senare stormade debutskivan ”Contrast” rakt in på albumlistans förstaplats. Plötsligt var 19-årige Conor Maynard en av Englands hetaste artister – både på nätet och på listorna. En position som han har stärkt sedan dess: Med över åtta miljoner följare och drygt 1,4 miljarder videouppspelningar är han en av världens största artister på YouTube.

Sedan dess har Conor fortsatt att varva nya singlar med covers och gästinhopp. Hans version av Ed Sheerans ”Shape Of You” tillsammans med The Vamps välte nästan nätet och då han förra året gästade Kriss Kross Amsterdam på Shakira-tolkningen ”Whenever” kunde han inkassera ytterligare en hit. 2018 passade Conor även på att göra Broadwaydebut i den Tony Award-vinnande musikalen Kinky Boots.

Parallellt med allt det andra har Conor även jobbat hårt på helt ny musik. Under den senaste tiden har han befunnit sig i Los Angeles och arbetat på den hett efterlängtade uppföljaren till ”Contrast”.

Om biljettköp till Conor Maynard:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor