Conan

Conan | Kraken, Stockholm | 15 oktober
BOKA BILJETT

Conan är den monumentalt brutala trion från Liverpool, som ända sedan fullängdsdebuten “Monnos” har gjort sitt bästa för att rubba jordens bana med bastant doom metal och stoner.

Efter att 2014 ha släppt hyllade “Blood Eagle” gav bandet 2016 ut albumet “Revengeance”. Och även om vi efter deras två föregående fullträffar borde ha vant oss, var det ändå omöjligt att inte på nytt knockas av kraften i trions tajta power chords och ödesmättade taktbyten.

Nu är det på återigen dags att höra stridsropen och känna stanken av spillt blod – Conan har laddat om. I augusti släpps albumet “Existential Void Guardian” och med det som ammunition åker trion ut på en ny turné.

Det kommer att bli en ordentlig omgång som väntar publiken då Conan kommer till Stockholm i höst.

Om biljettköp till Conan:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Kraken | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 250 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter