Conan Gray

Conan Gray
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Conan Gray började som så många andra på YouTube. Redan som 15-åring laddade han upp sina egna låtar. Sju år senare är han en multiplatinasäljande som säljer ut turnéer och hyllas av hans äldre kollegor. 6 maj kommer han till Stockholm för en stor konsert.

Det var med energiska ”Maniac” och finstämda ”Heather” som Conan Gray gick från att vara en viral favorit till att bli global popstjärna. Debutalbumet ”Kid Krow” nådde inte bara femteplatsen på den amerikanska Billboardlistan. Den gjorde även Gray till den mest framgångsrika debutantsuccén på två år. Och när singeln ”Heather” toppade listor runtom i världen sommaren 2020 gick Elton John ut och hyllade Conan. Bland hans fans återfinns även Taylor Swift och recensenter på allt från Vogue och Cosmopolitan till Forbes.

Men varför bromsa in? Sen ”Kid Krow” släpptes har Conan Gray släppt storslagna ”People Watching” och den avskalade höjdpunkten ”Atronomy” från hans kommande, nya skiva. De pekar mot att Conan knappast har peakat. Tvärtom, han är beredd på att överträffa alla högt ställda förväntningar.

Om biljettköp till Conan Gray:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor