Conan Gray

Conan Gray
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Conan Grey är singer/songwritern och YouTubestjärnan som utrustad med Garageband på datorn och en billig mikrofon fasttejpad på en golvlampa spelade in låten ”Idle Town”. När låten släpptes fick den enorm spridning och blev en viral hit. Succén ledde till att Conan började samarbeta med producenten Dan Nigro.

Samarbetet mynnande ut i den hyllade debut-EP:n ”Sunset Season”, från vilken singlarna ”Generation Why” och ”Crush Culture” är hämtade.

Efter att EP:n kom ut under slutet av 2018 har många av de popstjärnedrömmar som Conan Gray hade i sitt pojkrum blivit verklighet: Liveframträdanden i amerikanska TV-shower, spela med Panic At the Disco!, göra utsålda USA- och Europaturnéer.

Nu arbetar Conan Gray på sitt debutalbum och parallellt med det åker han på en stor Europaturné.

Om biljettköp till Conan Gray:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor