City Morgue

City Morgue
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Tyvärr måste vi meddela att City Morgon har tvingats ställa in den första delen av deras Europaturné. Det här innebär att deras inplanerade konsert i Stockholm 28 november ställs in. Alla biljettköpare kontaktas via mail med mer info om återlösen.

City Morgue är ljudet av två olika världar som våldsamt kolliderar in i varandra. Det är hiphop och hardcore. Det är både rått och fulländat. Men framför allt är duon bland det absolut bästa som har klivit fram från SoundClouds alternativa rapscen.

Med sin bakgrund inom New Yorks punk- och hardcore-scen var ZillaKami med och mejslade ut det sound som tog skandalrapparen Tekashi 6ix9ine till världsframgång. Sedan dess har deras vänskap förvandlats till en infekterad fejd och ZillaKami har gått vidare för att fokusera på egen musik. Då han introducerades för traprapparen SosMula klickade allt direkt och de klev mer eller mindre rakt in i studion. Var för sig var de omtalade och lovande, som duon City Morgue blev de ostoppbara på New Yorks undergroundscen.

”Shinners 13” och ”Sk8 Head” har dominerat YouTube och på SoundCloud har deras skoningslösa släpp staplat miljontals streams. Utan någon större uppbackning från bredare medier och med knappt en handfull låtar på de kommersiella streamingtjänsterna har City Morgue ändå lämnat den amerikanska underjorden och blivit ett fenomen.

Efter uppmärksammade spelningar på bland annat SXSW och Made in America Festival är City Morgue aktuella som support på Denzel Currys USA-turné. Men då de kommer till Sverige blir det fullt fokus på ZillaKami + SosMula.

Räkna med ordentligt pådrag då City Morgue tar över Klubben!

One for the gang
Two for the fame
Three for the name
Four to the grave…

Om biljettköp till City Morgue:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor