Children Of Zeus

Children Of Zeus
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Children of Zeus är ett soulprojekt från två av Manchesters mest respekterade artister – Konny Kon och Tyler Daley. Med två snyggt atmosfäriska och utforskade album i ryggen har de mutat in sig som soulfavoriter för hiphopskallarna. Nu kommer de till Sverige för två konserter.

Konny Kon är en DJ, MC och beatmakare. Mest känd är han kanske som MC i hiphopgruppen Broke’N’English. MC:n och skådisen Tyler Daley (aka Hoodman) har å sin sida mutat in sig som en av de mest eftertraktade soulsångarna just nu. Han har bland annat hörts på låtar med Goldie, Bugsy Malone, LSB och Caron Wheeler från Soul II Soul.

Tillsammans som Children of Zeus började Konny och Tyler med att bryta mot det rådande musikklimatet på Manchesterscenen. Istället för att luta sig mot D&B och grime adderade de ett mer souligt anslag till mixen. Efter en rad imponerande släpp, en ständigt växande fanskara och bubblande mediaintresse är det bara en tidsfråga innan Children of Zeus kommer lyfta ännu högre.

Om biljettköp till Children of Zeus:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor