Chelou

Chelou
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Länge var den Londonbaserade singer/songwritern Chelou en av samtidens mest mystiska musikhjältar. Med låtar inspelade hemma i sovrummet nådde han ut till en ständigt växande fanskara, utan att någonsin sätta sig själv i fokus. Istället fokuserade han på det viktigaste: Musiken och estetiken.

I takt med att fler EP:s har släppts har även figuren Chelou blivit aningen tydligare. Numera figurerar han ibland till och med på bild. Något som däremot inte har förändrats är det ömsinta anslag, som han ger varje låt.

Efter att ha turnerat med Thurston Moore och All We Are samt samarbetat med Maya Jane Coles på hennes Nocturnal Sunshine-projekt släppte Chelou 2017 låten ”Damned Eye See”.

Om biljettköp till Chelou:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor