Channel Tres

Channel Tres

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Channel Tres har snabbt avancerat till de stora scenerna. Nu är det klart att den amerikanske rapparen/producenten kommer till Stockholm. 10 mars spelar han på Slaktkyrkan.

Channel Tres kombinerar tonerna av Detroit techno, den smootha grooven från Chicago house och den tunga West Coast-rappen. Det är precis vad hitlåtar som ”Topdown” samt ”Tunner & Recap” är byggda på.

Channel Tres släppte sitt debutalbum 2018 och har sedan dess exploderat på DJ-scenen. Idag spelar han på festivaler och utsålda arenor tillsammans med några av världens största artister. Han har tidigare samarbetat med bland andra Honey Dijon, Tinashe samt Tyler, The Creator och hans fanbase, som bland annat omfattar Elton John, har snabbt vuxit sig riktigt stor.

I mars kommer Channel Tres till Slaktkyran för att blessa Sverige med sin musik. Kom och dansa dig svettig tillsammans med dina vänner!

Om biljettköp till Channel Tres:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor