Cautious Clay

Cautious Clay
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Cautious Clay levererar len r’n’b med drag av James Blake, Frank Ocean och Sampha, som placerar honom i närheten av How To Dress Well och Kelsey Lus allra finaste ögonblick. Efter en rad EP:s och superhöjdare som ”Cold War” och ”Wildfire” är han äntligen aktuell med den efterlängtade debutskivan ”Deadpan Love”.

Det var via beats åt sina vänner som Cautious Clay kom in på musiken. Men bakom de skönt avslappnade beatsen, som han har tagit till perfektion, döljer sig en ytterst begåvad multiinstrumentalist. Något som även poppubliken blev varse då Taylor Swift samplade ”Cold War” på låten ”London Boy” från hennes succéalbum ”Lover”.

Vid sidan av de egna låtarna har Cautious Clay även anlitats som låtskrivare/producent av bland andra John Legend, LP och Quinn XCII. Men det är då han sträcker ut på egen hand – som på mästerliga ”REASONS” – som Cautious Clay gör sig som bäst.

Om biljettköp till Cautious Clay:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor