Cattle Decapitation

CATTLE DECAPITATION

Supports: Signs Of The Swarm + 200 Stab Wounds + Vomit Forth

27 MARS: STOCKHOLM | FRYSHUSET KLUBBEN

BOKA BILJETT

29 MARS: GÖTEBORG | PUSTERVIK

BOKA BILJETT

”Då och då snubblar människorna över en sanning, men de flesta reser sig upp och skyndar vidare som om ingenting hade hänt.”

Det är givetvis pretto och lättköpt att inleda vilken text som helst med ord av citatkungen Winston Churchill. Men det är fasiken befogat när det kommer till Cattle Decapitation.

Vi lever i en tid där världsledare inte låtsas om att hemska tider stundar. Hemskheter värre än vi kan föreställa oss. Moder Jord och mänskligheten rusar med ilfart rätt in i apokalypsen. I ett sådant absurt tidevarv representerar Cattle Decapitation paradoxalt nog höjden av saklighet och sans. En röst på tvärs mot Churchills fastslagna sanning om människan.

Det säger en del om vår tid, att ett kontroversiellt och brutalt deathgrind-band, som gjort sig kända för grafiska skildringar av människosläktets sämsta sidor, träder fram som ett av samtidens sanningsorakel. Men så är det. Och det är rena frälsningen att höra denna kvintett blottlägga verkligheten medelst musik som bäst kan beskrivas som galopperande skräck.

Gitarrer, bas, trummor och sång smattrar fram i brinnande frenesi. Blodtörstig brutalitet uttryckt i kontrollerat kaos. När de sedan tar det där uttrycket till scenen intensifieras kraften. Gör er beredda på att manglas, mosas och chockas.

San Diego-veteranerna i Cattle Decapitation tar med sig hela tre förband. Landsmän och förstås kollegor inom extrem metal. Två band rätt ur den amerikanska östkustens beryktade Rostbälte och ett tredje hemmahörande inte långt därifrån – Signs of the Swarm, 200 Stab Wounds och Vomit Forth.

Om biljettköp till Cattle Decapitation:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Fryshuset Klubben | Stockholm

  Insläpp:

  Supports: Signs Of The Swarm + 200 Stab Wounds + Vomit Forth
  Biljettpris: 375 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Pustervik | Göteborg

  Insläpp:

  Supports: Signs Of The Swarm + 200 Stab Wounds + Vomit Forth
  Biljettpris: 375 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter