Cassandra Jenkins

Cassandra Jenkins
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Cassandra Jenkins är egentligen en veteran på folkscenen efter att ha varit turnerande kompmusiker åt bland andra Eleanor Friedberger, Craig Finn, Lola Kirke och Purple Mountains. Men det var då hon klev längst fram på scenen med det egna albumet ”An Overview on Phenomenal Nature” som Jenkins förvandlades till en hyllad sensation.

New Yorkbon Cassandra Jenkins föddes rakt in i musiken och hon började tidigt turnera med familjens band. Som 29-åring EP-debuterade hon och det egenutgivna albumet ”Play Till You Win” möttes av varma recensioner. Men det var ändå som framgångsrik kompmusiker som hon gjorde sig ett namn. Fram till nu.

Då albumet ”An Overview on Phenomenal Nature” släpptes i februari 2021 var det som att vandra rakt in i en värmande och detaljrik drömvärld, kantad av lågmäld folkindie. Tillsammans med studioteknikern Josh Kaufman (The National, The Hold Steady med flera) hade Cassandra Jenkins på bara en vecka sytt ihop en rad löst hållna idéer och teman till en helhet som fortsätter att imponera lyssning efter lyssning. För varje gång albumet sätts på framstår nya nyanser. Därför är det inte så underligt att bland andra Pitchfork stod i kö för att få hylla skivan.

Om biljettköp till Cassandra Jenkins:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor