Casey Lowry

Casey Lowry
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Casey Lowry är motgiftet mot alla tråkiga och allvarsamma gitarrmän, som hyllas för sin odlade mystik. Istället för introverta toner bjuder han på välbehövliga indieinjektioner – ofta med en dansant botten. Oavsett om det handlar om kärlekens lidande eller härliga hyllningar till vardagligt upptäckande klär den 22-årige britten Casey sina låtar i en inbjudande direkthet. Som om Paul Simon hade vuxit upp med Ed Sheerans katalog vilar det en klassisk tradition bakom det moderna anslaget.

Debutsingeln ”Trampoline” fick omedelbar uppbackning av brittiska Radio 1 då den släpptes 2017 och snart hade den hamnat i toppskiktet av Spotifys Viral Chart. Inte illa med tanke på att det var den allra första låt som Casey någonsin skrev – han var faktiskt bara 14 år då han snickrade ihop hookiga ”Trampoline”.

Efter en imponerande singelsvit, konserter med bland andra Jack & Jack samt LANY och uppmärksammade solospelningar är förväntningarna på Casey Lowry skyhöga. På den ständigt bubblande brittiska musikscenen är han ett av de just nu mest omtalade namnen.

Om biljettköp till Casey Lowry:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor