Carpenter Brut

Carpenter Brut
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Carpenter Brut är den senaste inkarnationen av det franska houseundet, som satt dansgolv i brand sedan mitten av 90-talet. Efter att ha turnerat med svenska Ghost och tidigare i mars 2018 släppt albumet ”Leather Teeth” har han jobbat upp en unik position – älskad av såväl klubbkids som metalskallar.

Med ett sväng som snarare hämtats från Justice och Ed Bangers smutsiga retro-electro, än från Stardusts discoflirtande groove, är Carpenter Brut den logiska fortsättningen på den franska housescenen. Och precis som pionjärerna Daft Punk rör det sig om en ganska hemlig akt. Det enda vi egentligen vet om Carpenter Brut är att han heter Franck Hueso, att han ofta plockar med sig både en gitarrist och trummis, samt att han vet exakt hur en danssugen publik ska lockas till eufori.

Genom EP-sviten I-III, som släpptes mellan 2012-2015 och som senare paketerades som samlingen ”Trilogy”, satte Carpenter Brut tonen. Låtar som ”Roller Mobster” och direkta ”Turbo Killer” har samlat streams i miljontal. Efter att ha skrivit en del filmmusik och 2017 släppt det furiösa livealbumet ”CARPENTERBRUTLIVE” är han nu aktuell med skivan ”Leather Teeth”.

Oavsett om du är ute efter dans eller upptäckt Carpenter Brut via Ghost och gillar hur han toppar sitt electrogroove med gitarrsolon, borde du ta tillfället i akt att uppleva honom live.

Om biljettköp till Carpenter Brut:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor