Cannibal Corpse

Cannibal Corpse

Special guest: Dark Funeral
Support: Ingested + Stormruler

5 APRIL: STOCKHOLM | FRYSHUSET KLUBBEN

BOKA BILJETT

7 APRIL: GÖTEBORG | PUSTERVIK

BOKA BILJETT

STRÅLANDE NYHETER!
Konserterna kommer att genomföras som planerat! Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio Sverige. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

SVAREN PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA

År 1998 grundades det amerikanska bandet Cannibal Corpse i Buffalo, New York. Bandet har släppt 15 studioalbum, två boxar, fyra videoalbum och två livealbum. Trots att de fick väldigt lite exponering i radio och TV lyckades de ändå bygga upp en följarskara under sin tidigare karriär när de släppte albumen ”Butchered at Birth” (1991) och ”Tomb of the Mutilated” (1992).

Cannibal Corpse är det första death metalbandet som har fått en plats på Billboard Top 200 albumlistan och det var med albumet ”Eaten Back to Life” (1990). 2015 hade bandet sålt över två miljoner skivor världen över vilket gjorde dem till tidernas största säljare inom death metal.
Deras låttexter innehåller våldsamma och groteska skildringar av mord, våldtäkt, pedofili och nekrofili som till följd har fått deras verk att förbjudas i flera länder som till exempel Australien och Nya Zeeland. Deras tre första skivor var förbjudna i Tyskland ända fram till 2006.

Det var bassisten Alex Webster som kom på namnet Cannibal Corpse. De har haft flera olika bandmedlemmar sen start men Webster och trummisen Paul Mazurkiewicz har alltid varit de bestående medlemmarna. Från början var bandet inspirerat av thrash metalband som till exempel Metallica, Slayer, Dark Angel, S.O.D mfl och death metalband som Possessed, Autopsy, Morbid Angel och Death.

Om biljettköp till Cannibal Corpse:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim (Stockholm) och Tickster (Göteborg).

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Fryshuset Klubben | Stockholm

  Insläpp:

  Special guest: Dark Funeral
  Support: Ingested + Stormruler'
  Åldersgräns: 18 år

  Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

  Biljetter Biljetter
 • —Pustervik | Göteborg

  Insläpp:

  Special guest: Dark Funeral
  Support: Ingested + Stormruler
  Åldersgräns: 18 år

  Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

  Biljetter Biljetter