Calum Scott

Calum Scott
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Då Calum Scott klev in på sin audition för Britain’s Got Talent och framförde en avskalad version av Robyns ”Dancing On My Own” förändrades allt. Simon Cowell konstaterade att Calum var den största talang som någonsin hade varit med i programmet och skickade honom direkt till semifinal. Men där hade det också kunnat tagit slut.

Då Calum Scott, efter att ha varit finalist i Britain’s Got Talent, inte fick något skivkontrakt gav han inte upp. Istället valde han att på egen hand ge ut sin cover av ”Dancing On My Own” – ett genidrag. I England blev den årets mest sålda singel av en brittisk soloartist och den gav även Calum en Brit Award-nominering. Hans känslofyllda Robyntolkning tog dessutom över världen – den sålde platina i fyra olika länder, nådde högre på amerikanska Billboardlistan än vad originalet gjorde och toppade iTunes-listan i inte mindre än elva länder. Här i Sverige nådde den fjärde plats på singellistan.

Efter 2016-års succésingel landade Calum Scott till sist det där skivkontraktet, som han så länge längtat efter. I november släpptes den nya singeln ”You Are The Reason” – ytterligare ett fint smakprov från det efterlängtade debutalbumet ”Only Human”, som kommer i mars.

I maj 2018 spelade Calum Scott på Vasateatern i Stockholm. Nu hoppas vi att det inte ska dröja alltför länge tills han återvänder till Stockholm.

Om biljettköp till Calum Scott:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor