BUNT.

BUNT.

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Den geografiska utgångspunkten må vara Stuttgart, men inspirationen har plockats från Sverige. Då BUNT. debuterade i mitten av 10-talet var de en duo som sammanfogade Swedish House Mafias naturliga fallenhet för storslagna anthems med Aviciis enorma känsla för snygga detaljer och oväntade inslag.

Genom att kombinera influenser och väva samman housescenen med element från folkmusiken blev BUNT. snabbt uppmärksammade. Låtarna ”Old Guitar” och ”Coming Home” från albumet ”Folktales” är som själva bryggan mellan houseklubbarna och indiefolkscenen. Där låter BUNT. som ett Mumford & Sons eller Of Monsters and Men med en EDM-twist.

Sedan 2021 är BUNT. ett soloprojekt signerat Levi Wijk. Med en konstant hög utgivningstakt och en genomgående imponerande kvalitet har Levi mutat in sig som ett av de intressantaste namnen inom folk house och elektronisk folkmusik.

Nu kommer han till Stockholm för ett DJ-set. Ett måste för alla som älskar hur Avicii stöpte om dansscenen från grunden genom att våga släppa fram influenser från mer otippade håll.

Just nu är BUNT. aktuell med singeln ”Clouds”. Den låter som en fantastisk roadtrip längs kusten genom ett grönskande Europa. Oemotståndlig.

Om biljettköp till BUNT.:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor