Bremer/McCoy

Bremer/McCoy
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Bremer/McCoy – då du hör den danska jazzduon idag kan det vara svårt att föreställa sig. Men från början spelade de dub. Fast om du lyssnar närmare märker du spår av deras rötter och kärleken till soundsystems. Med det nya albumet ”Natten” i ryggen kommer de nu till Sverige!

Jonathan Bremer och Morten McCoy började spela ihop redan då de gick i skolan. Debuten ”Enhed” kom 2013 och sedan dess har de fortsatt att förföra med sitt drömska, fjäderlätta anslag. Bägge medlemmarna har på egen hand varit nominerade till prestigefyllda Danish Music Critics Award, deras låtar streamas numera i miljontal och de kompade den populära danska artisten Peter Sommer på stora delar av albumet ”Elskede at drømme, drømmer om at elske”. Att David Byrne finns bland fanskaran – internationellt ges Bremer/McCoy ut av skivbolaget Lucka Bop, som grundades av Byrne – är ytterligare en rad i duons CV som sticker ut lite extra.

Efter 2019 års kritikerhyllade skiva ”Utopia” levde Bremer/McCoy upp till alla högt ställda förväntningar då de förra året avtäckte uppföljaren ”Natten”.

Om biljettköp till Bremer/McCoy:

Officiell biljettleverantör till dessa konserter är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor