Boy George & Culture Club

Boy George & Culture Club
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Culture Club behöver ingen introduktion. Få band har betytt lika mycket som Culture Club med sina 30 år på scen. 12 augusti kommer Boy George & Culture Club till Skansen för att bjuda på en riktigt färgstark nostalgitripp. Med hits som ”Karma Chameleon” och ”Do You Really Want To Hurt Me” kommer det bli en magisk kväll, där det inte kommer vara svårt att sjunga med.

Tidigt 80-tal landade bandet sju låtar på Top Ten i England och succén har bara fortsatt med mer än 50 miljoner sålda skivor. Innan bandet hann släppa sitt andra album ”Colour by Numbers”, 1983, var de redan det populäraste pop/rock-bandet i USA och England. Sen överträffade de allt med ”Karma Chameleon”, som toppade alla listor på bägge sidor av Atlanten.

Bandet har hyllats på alla sätt, bland annat har Boy George – känd som en av musikvärldens mest ikoniska artister – belönats med Novello lifetime achievement award 2015 för sina insatser inom musikindustrin. 2018 gav bandet ut sitt första nya material på tjugo år – albumet ”Life”. Och efter det långa uppehållet har bandet nu återförenats för att turnera och bjuda sina fans på spelningar de sent ska glömma.

2022 är det dags för Sverige att uppleva Boy George & Culture Club live igen. Förbered dig på en glammig, ikonisk och färgstark show. Se även till att din stämma är beredd på att sjunga med i låtarna vi för alltid kommer att minnas.

Om biljettköp till Boy George & Culture Club:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor