Born Of Osiris + Attila

BORN OF OSIRIS + ATTILA

Special guests: Aviana + Crown Magnetar

11 MARS: GÖTEBORG | BREWHOUSE

BOKA BILJETT

13 MARS: STOCKHOLM | SLAKTKYRKAN

BOKA BILJETT

Progressiv metalcore och sorglös nu metal i ohelig och pulshöjande allians. Två olikartade och tongivande band gör gemensam sak i Sverige.

Chicago-kvintetten Born of Osiris har alltid låtit som soundtracket till det kaos som är vårt kosmos. Rörlig, kaotisk och komplex musik. De inledde förvisso karriären som ett någorlunda renodlat deathcore-band, men de kom sedan att utveckla en betydligt mer sammansatt stilmix. En progressiv metalcore på tvärs med genreindelningar. Lika tekniskt avancerad som catchy. Lika melodisk som hårdkokt. Lika trogen Iron Maiden som Meshuggah. Därtill inte främmande för elektroniska inslag som synt.

Co-headliner är Atlanta-gänget Attila. Med den musik de valt att kalla ”Party Death Metal”. Attila tar inte sig själva på för stort allvar, i motsats till metalvärldens majoritet. Bandets huvudmål tycks alltid ha varit att bara ha roligt. Med ett slags metalcore med nu metal-prägel, i full jäkla kareta, och våldsam explosivitet på livescenen, är de ingenting annat än ett djupt fascinerande fenomen.

Aviana och Crown Magnetar får förmånen att agera förband till de två huvudakterna.

Om biljettköp till Born of Osiris + Attila:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Brewhouse | Göteborg

  Insläpp:

  Special guests: Aviana + Crown Magnetar
  Biljettpris: 395 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Slaktkyrkan | Stockholm

  Insläpp:

  Special guests: Aviana + Crown Magnetar
  Biljettpris: 395 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter