Bonobo

Bonobo

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Från att spela på småklubbar till fullsatta arenor och packade festivaler bjuder nu Bonobo – eller Simon Green som han egentligen heter – upp till dans. 14 april tar han över Berns.

Under hans första år var musiken fast baserad på triphop, men snart blev stilen alltmer optimistisk. Bonobo började gräva ner sig i jazzen, vilket idag har lett till att han kan beskrivas som en nu-jazz-artist.

Trots delade åsikter om hans tidiga verk har Bonobo idag motbevisat kritikerna, med tre Grammy-nomineringar och flertalet platser på Billboard-listorna. Låtar som ”Cirrus” och ”Rosewood” har idag miljontals streams på Spotify där han besitter en aktiv följarskara på över tre miljoner lyssnare i månaden.

Hoppas ni är redo för en elektronisk kväll fylld med dans och glädje. 14 april intar Bonobo DJ-båset på Berns. Be there or be square!

Om biljettköp till Bonobo:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor