Blossoms

Blossoms
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

2016 var verkligen det engelska indiebandet Blossoms år. Den självbetitlade debutskivan toppade den brittiska albumlistan, de fick strålande recensioner och gjorde en slutsåld turné på hemmaplan samt spelade på snudd inpå alla de tunga festivalerna.

2016 gjorde Blossoms sin första Sverigespelning någonsin, då de gästade Bråvalla. Sedan dess har de gjort en klubbspelning på Kägelbanan i Stockholm samt agerat support åt Jake Bugg på hans konsert på Berns och spelat på Debaser Strand.

Blossoms släppte debut-ep:n ”Bloom” 2014 och under 2015 blev de ett av de hetaste livebanden i England. Uppmärksamheten ledde till att de i början av 2016 hamnade på den prestigefyllda listan BBC’s Sound Of över band och artister att hålla ögonen på under året. Numera har alla koll på Blossoms – deras självbetitlade debutalbum fick strålande recensioner av en enig kritikerkår, de har toppat den brittiska försäljningslistan och singeln ”Blown Rose” har varit den mest spelade låten på BBC1.

“This year’s biggest guitar-pop shooting stars…looking like snake-hipped garage rockers from the wrong side of Scarysex Central… Blossoms leap from their chart-bound Trojan horse as modernist rock heroes” 4 av 5 – NME

Om biljettköp till Blossoms:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor